Tommy - Dućan na dlanu!

Gibson's Gin 0,7 L

Gibson's Gin 0,7 L

12,99 €/kom

Cijena za j.m.: 18,56 €/l
Gibson's je autentični londonski suhi gin destiliran u Engleskoj i napravljen od žitarica alkohola. Trostruka destilacija i mekani mirisi bobica kleke, korijandera, angelike i kore naranče daju Gibsonu njezin fini i suptilni buket.

Opis proizvoda

ProizvođačSVS La Martiniquaise, Rue de lentrepot 18 Charenton-le-Pont, Ile-de-France 94220, Francuska
Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
BrandGibson's
Neto količina700 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.