Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Gordon's Dry Gin 0,7 L

Gordon's Dry Gin 0,7 L

16,99 €/kom

128,01 kn/kom
Cijena za j.m.: 24,27 €/l(182,87 kn/l)
Jako alkoholno piće.Gordon's Dry Gin jedinstveni je spoj smrekovica, bobičastog voća, limuna i drugih rijetkih biljnih vrsta.

Opis proizvoda

ProizvođačAlexander Gordon & Co. Distillery 11, 78 Marylebone High street, London, Velika Britanija
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
BrandGordon's
Neto količina700 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn