Tommy - Dućan na dlanu!

Glade automatic maxi baza osvježivač prostora RELAXING ZEN 269 ml

Glade Automatic Maxi Baza Osvježivač Prostora RELAXING ZEN 269 Ml

11,49 €/kom

Cijena za j.m.: 42,71 €/l
Glade automatic maxi baza osvježivač prostora RELAXING ZEN
- osvježivač zraka, mikrosprej baza, otklanja neugodne mirise, može se postaviti na zid ili radnoj površini

Opis proizvoda

ProizvođačSC Johnson Italy Srl P. Ie MM Burke 3, 20020 Arese Milano, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece.Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturama iznad 50 °C/122 °F.Čuvati odvojeno od topline/iskre/otvorenog plamena/vrućih površina. – Ne pušiti.
Upute za upotrebu/pripremuPostavke timera: Odaberite jednu od tri postavke vremena kako biste odabrali učestalost ispuštanja mirisa: svakih 9,18 ili 36 minuta.Pritisnite gumb na poleđini za dodatni dašak svježine. Ispuštajući miris svakih 36 minuta, traje do 60 dana.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.