Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Temeljac za jela govrđe, 112 g

Podravka Temeljac Za Jela Govrđe, 112 G

2,39 €/kom

Cijena za j.m.: 21,34 €/kg
Podravkini temeljci promijenit će iz temelja vaš odnos prema pripremi hrane. Bez dodanih pojačivača okusa, bez umjetnih aroma, potpuno prirodnog goveđeg okusa - uživajte u ukusnim jelima bez previše vremena provedenog u kuhinji!

Opis proizvoda

ProizvođačDANICA d.o.o., Đelekovečka cesta 21, 480000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvajte na suhom mjestu i sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvajte u hladnjaku do 3 dana.
Upute za upotrebu/pripremuZa poboljšanje okusa različitih jela (variva, umaka, rižota, pirjanih jela s mesom i dr.) – tijekom kuhanja dodajte u jelo. Jedna posudica je dovoljna za 500 ml jela. Po potrebi dosolite. Za pripremu juhe – sadržaj posudice stavite u 500 ml vrele vode i kratko (2-3 minute) prokuhajte.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)535/128
Masti (g)4,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)3
Ugljikohidrati (g)14
od kojih šećeri (g)13
Bjelančevine (g)4,3
Sol (g)18,9

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.