Dukat Fini grašak 450 g

Dukat Fini Grašak 450 G

1,59 €/kom

Cijena za j.m.: 3,53 €/kg

Opran i svježe smrznuti grašak spreman je za pripremu ukusnih i zdravih jela od graška koje vole sve generacije; rižota, variva, gustih i bistrih povrtnih juha, umaka i mnogih drugih jela. Grašak je vrijedan izvor vitamina B1 i C, folne kiseline i vlakana, ima malu kalorijsku vrijednost stoga je odličan izbor za sve koji vode računa o kalorijskom unosu.


Opis proizvoda

ProizvođačPasforst NV, Passendalestraat 80, B-8980 Passendale, Belgija
Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18 °C.
Upute za upotrebu/pripremuZamrznuto povrće, bez prethodnog odmrzavanja kuhati u kipućoj vodi.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)249/59
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)6,8
od kojih šećeri (g)3,5
Bjelančevine (g)5,4
Sol (g)0,06

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.