Tommy - Dućan na dlanu!

Dukat Dukatos grčki tip jogurta naranča cimet 150 g

Dukat Dukatos Grčki Tip Jogurta Naranča Cimet 150 G

0,90 €/kom

Cijena za j.m.: 6,00 €/kg

Dukatos, grčki tip jogurta iz Dukata, mnogo je više od „jogurta“.
Inspiriran recepturom tradicionalnih grčkih jogurta, iznimno je kremast i bogatog okusa, a nerijetko se o Dukatosu govori kao o najfinijem među jogurtima. Veliki izbor okusa Dukatos grčkog tipa jogurta zadovoljit će zasigurno i najizbirljivija nepca.


Opis proizvoda

ProizvođačDUKAT d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb, Hrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do + 4 ᵒC do + 8 ᵒC.
BrandDukatos
Neto količina150 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)512/122
Masti (g)4,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)3,5
Ugljikohidrati (g)16,9
od kojih šećeri (g)15,2
Bjelančevine (g)3,1
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.