Tommy - Dućan na dlanu!

Griski slani štapići kikiriki, 250 g

Griski Slani Štapići Kikiriki, 250 G

1,72 €/kom

Cijena za j.m.: 6,88 €/kg
Punjeni slani štapići s kikirikijem - trajno slano pecivo.

Opis proizvoda

ProizvođačSwisslion-Agroplod DOOEL Resen, Podružnica Proizvodstvo Skopje, Ul. Boško i Admira br.6, 1012 Vizbegovo, Skopje, R. Severna Makedonija
Zemlja/mjesto podrijetlaSjeverna Makedonija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandGriski

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.925/460
Masti (g)16,7
od kojih zasićene masne kiseline (g)4,2
Ugljikohidrati (g)60,7
od kojih šećeri (g)4,3
Bjelančevine (g)13,6
Sol (g)2,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.