Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka gulaš goveđi 300 g
%

Podravka Gulaš Goveđi 300 G

3,19 €/kom

Cijena za j.m.: 10,63 €/kg

Akcija traje do 17.04.2024.

NC 30 dana: 3,99 €/kom

Ova prepoznatljiva limenka crvene boje nosi oznaku „Izvorno hrvatsko” i time potvrđuje originalno hrvatsko porijeklo, tradiciju i visoku kvalitetu. No ono najbitnije, što ovaj proizvod zapravo i čini vrhunskim, je jedinstven, zaokružen, fini okus, a to potvrđuje i priznanje Superior Taste Award iz 2014. godine.
Sočna govedina u finom umaku po tradicionalnoj recepturi, prija uz sve vrste tjestenine, krumpir ili rižu pa uz ovaj dobro poznati gulaš možete uživati u otkrivanju novih izvrsnih kombinacija!

Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuGoveđi gulaš je gotovo jelo koje prije posluživanja valja samo zagrijati na umjerenoj temperaturi.Može se poslužiti uz razne priloge.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)470/112
Masti (g)6,9
od kojih zasićene masne kiseline (g)3,4
Ugljikohidrati (g)1,8
od kojih šećeri (g)1,4
Bjelančevine (g)11
Sol (g)1,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.