Podravka gussnel 200 g

Podravka Gussnel 200 G

1,69 €/kom

Cijena za j.m.: 8,45 €/kg
Gussnel, jestivi, obični kukuruzni škrob. Gussnel je odlična zamjena za određenu količinu brašna u pripremi raznih slatkih i slanih jela, poput torti, kolača, keksa, krema te variva, umaka, krem juha.

Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija i Njemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandPodravka

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.507/355
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)88
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0,05

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.