Tommy - Dućan na dlanu!

Pik hamburger 350 g

Pik Hamburger 350 G

5,99 €/kom

Cijena za j.m.: 17,11 €/kg

PIK hamburger namijenjen je za pripremu mnogobrojinih i ukusnih jela brižnih kuharica i kuhara koji preferiraju tradicionalna domaća jela sa žlicom. Savršen je za pripremu krepkih variva i gustih juha s korjenastim povrćem. Kada se zaželite okusa iz djetinjstva i bakinih specijaliteta, Hamburger pripremljen od dijelova svinjskog mesa visoke kvalitete s dodatkom začina najbolji je odabir u svakoj prilici.


Opis proizvoda

ProizvođačPIK Vrbovec Plus d.o.o., Zagrebačka 148, 10340 Vrbovec, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do + 4 °C. Otvoreni proizvod čuvati u hladnjaku i upotrijebiti u roku od 24 sata.
BrandPik

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)960/231
Masti (g)19
od kojih zasićene masne kiseline (g)8,6
Ugljikohidrati (g)3,1
od kojih šećeri (g)1,4
Bjelančevine (g)12
Sol (g)3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.