Tommy - Dućan na dlanu!

Hansaplast Classic flasteri na rezanje, 1 m

Hansaplast Classic Flasteri Na Rezanje, 1 M

2,55 €/kom

Cijena za j.m.: 2,55 €/kom

Hansaplast CLASSIC je flaster koji štiti ranu od prljavština i infekcija.


Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf d.o.o., Beiersdorf AG, D-20245 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaEU, Španjolska
Upute za upotrebu/pripremu1. Očistite ranu i uklonite strana tijela iz rane, poput prljavštine i pijeska. 2. Pažljivo osušite kožu oko posjekotine ili ogrebotine. 3. Stavite flaster bez rastezanja i ravnomjerno.
BrandHansaplast

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.