Heineken Pivo 5 L

Heineken Pivo 5 L

19,99 €/kom

Cijena za j.m.: 4,00 €/l

Svijetlo lager pivo. Pasterizirano.


Opis proizvoda

ProizvođačHeineken Brouwerijen B.V., Postbus 520, 2380 BC Zoeterwoude, Nizozemska
Zemlja/mjesto podrijetlaNizozemska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuZa puni Heineken okus potrebno je ohladiti draughtkeg 10 sati u hladnjaku, kvaliteta piva ostaje vrhunska i 30 dana nakon otvaranja. Sadržaj je pod pritiskom. Ne probijati niti spaljivati.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)176/42

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.