Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Heineken Svijetlo pivo 0,5 L

Heineken Svijetlo Pivo 0,5 L

1,65 €/kom

12,43 kn/kom
Cijena za j.m.: 3,30 €/l(24,86 kn/l)

Hladna limenka Heineken svijetlog lager piva uvijek nudi kvalitetan, osvježavajući okus zaštićen od svjetlosti i zraka, za uživanje na bilo kojem mjestu.


Opis proizvoda

ProizvođačPivovarna Laško Union d.o.o. Pivovarniška ulica 2, 1000 Ljubljana, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija, EU
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandHeineken

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)176/42

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn