Tommy - Dućan na dlanu!

Heinz Kečap od rajčice blagi 570 g

Heinz Kečap Od Rajčice Blagi 570 G

4,25 €/kom

Cijena za j.m.: 7,46 €/kg
Heinz ketchup od rajčice - blagi.

Opis proizvoda

ProizvođačHeinz Holding B.V., Stationstraat 50, 6662 BC, Elst. GLD, Nizozemska.
Zemlja/mjesto podrijetlaNizozemska
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti do isteka roka. Ne ostavljati izloženo direktnim sunčevim zrakama. Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe ukloniti zaštitnu foliju ispod čepa i protresti. Koristi se kao umak, preljev za jela od mesa, krumpir, hrenovke.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)435/102
Masti (g)0,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)<0,1
Ugljikohidrati (g)23,2
od kojih šećeri (g)22,8
Bjelančevine (g)1,2
Sol (g)1,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.