Tommy - Dućan na dlanu!

Hidra Iso napitak s okusom lumuna 0,5 L
%

Hidra Iso Napitak S Okusom Lumuna 0,5 L

0,99 €/kom

Cijena za j.m.: 1,98 €/l

Akcija traje do 02.06.2024.

NC 30 dana: 1,19 €/kom

Hidra ISO je izotonični napitak s okusom limuna na bazi prirodnog voćnog soka, ječmenog slada i prepoznatljive note hmelja koji donosi jedinstvenu kombinaciju funkcionalnosti i užitka kao osvježenje tijekom aktivnosti, ali i prijeko potreban izvor tekućine i elektrolita neposredno nakon bavljenja sportom. Hidra ISO je namijenjena svima koji se profesionalno i rekreativno bave sportom, neovisno o starosnoj dobi, a žele ostati u formi i ostvariti dobar rezultat.


Opis proizvoda

ProizvođačZagrebačka pivovara d.o.o., Ilica 224, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu, zaštićeno od direktnog sunčevog svjetla.
BrandHidra

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)94/22
Masti (g)<0,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)<0,1
Ugljikohidrati (g)4,6
Bjelančevine (g)<0,1
Sol (g)<0,1
Kalcij (mg)<0,1
Kalcij PU (%)0,013

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.