Naturella ultra normal Higijenski ulošci 10 kom

Naturella Ultra Normal Higijenski Ulošci 10 Kom

1,72 €/kom

Cijena za j.m.: 0,17 €/kom

Higijenski ulošci s krilcima Naturella Ultra Normal sada imaju moćniju upijajuću jezgru, a jednako su mekani i jednako njeguju kožu intimnih dijelova tijela kao i do sad. Oni su jedini ženski higijenski proizvod koji sadrži Dermacrem, suhi losion koji dokazano sprečava iritacije kože. Higijenski ulošci Naturella Ultra su tanki i imaju moćniju upijajuću jezgru koja privlači tekućinu i odvlači je od kože, kako biste se osjećali suho i udobno.


Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaUkrajina
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuNemojte bacati u zahodsku školjku.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.