Always higijenski ulošci ultra 1 pak 2x7 kom

Always Higijenski Ulošci Ultra 1 Pak 2x7 Kom

3,45 €/kom

Cijena za j.m.: 0,25 €/kom

Higijenski ulošci s krilcima koja drže uložak na mjestu, za pouzdanost i udobnost. Bočna zaštita SecureGuard pruža dodatan osjećaj sigurnosti. Dermatološki testirano.
Moćna jezgra brzo upija tekućinu i zadržava je daleko od kože.


Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom mjestu.
BrandAlways

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.