Hopla vrhnje za šlag 1 L

Hopla Vrhnje Za Šlag 1 L

4,38 €/kom

Cijena za j.m.: 4,38 €/l
Pripravak baziran na nehidrogeniziranim biljnim mastima, steriliziran UHT postupkom, zaslađen.

Opis proizvoda

ProizvođačCOOPERLAT Soc. Coop. Agricola Via Piandelmedica 74, 60035 JESI (AN)-Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +4 °C do +22 °C. Po otvaranju čuvati u hladnjaku te upotrijebiti u roku od 3 do 4 dana.
BrandHopla

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.234/298
Masti (g)25,3
od kojih zasićene masne kiseline (g)26,7
Ugljikohidrati (g)13,8
od kojih šećeri (g)11,5
Bjelančevine (g)0,6
Sol (g)0,3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.