Tommy - Dućan na dlanu!

Pedigree hrana za pse s piletinom i povrćem 1 pak 4x100 g

Pedigree Hrana Za Pse S Piletinom I Povrćem 1 Pak 4x100 G

2,99 €/kom

Cijena za j.m.: 7,48 €/kg
Potpuna hrana za odrasle pse, komadići u umaku.

Opis proizvoda

ProizvođačMars Lietva, Statybininku g. 2, P. d. 14, Lt-96002 Gargždal, Litva
Zemlja/mjesto podrijetlaLatvija
Upute za upotrebu/pripremuNaputak za hranjenje: psu tezine 5 kg potrebno je 3½ vrecice, psu tezine 10 kg potrebno je 6 vrecica, psu tezine 20 kg potrebno je 10½ vrecice. Preporucujemo hranjenje kombinacijom s mokrom i suhom potpunom hranom pedigree®. Pri uvodjenju nove prehrane omogucite prijelazno razdoblje, prilagodite kolicinu hrane i podijelite na obroke prema potrebama vaseg kucnog ljubimca. Za informacije o hranjenju nazovite nas potrosacki telefon ili nam posaljite elektronsku postu. Svjeza voda uvijek treba biti dostupna. Posluzite hranu na sobnoj temperaturi, ostatak cuvati u hladnjaku do 2 dana.
BrandPedigree

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.