Tommy - Dućan na dlanu!

Pedigree Hrana za pse junior piletina i riža 100 g

Pedigree Hrana Za Pse Junior Piletina I Riža 100 G

0,85 €/kom

Cijena za j.m.: 8,50 €/kg
Pedigree vrećica junior s piletinom i rižom u želeu, potpuna hrana za štenad i pse u razvoju.

Opis proizvoda

ProizvođačMars Polska sp z.o.o., Kozuski Parcel 42, 96-500 Sochaczew, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Upute za upotrebu/pripremuUPUTA ZA HRANJENJE I ČUVANJE: Starost štenca (mjeseci) = Kom/dan: 2,4 mj 6, 4-6 mj 7,5, 6-12 mj 8.
BrandPedigree

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.