Vindija Gurmanika hrenovke od pilećeg i purećeg mesa 1 kg

Vindija Gurmanika Hrenovke Od Pilećeg I Purećeg Mesa 1 Kg

2,69 €/kom

Cijena za j.m.: 2,69 €/kg

Hrenovke Gurmanika donose najbolju kombinaciju svježega pilećeg i purećeg mesa. Okusi neodoljive piletine Cekin i nutritivno visokovrijedne puretine Vindon predstavljaju jedinstvenu kvalitetu mesa iz domaćeg uzgoja proizvedenog u skladu s prirodom i tradicijom.


Opis proizvoda

ProizvođačKoka d.d., Biškupečka ulica 58, 42000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od 0 °C do + 4 °C.
Upute za upotrebu/pripremuHrenovke staviti u kipuću vodu i kuhati 3 minute.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)955/230
Masti (g)18
od kojih zasićene masne kiseline (g)5,3
Ugljikohidrati (g)4
od kojih šećeri (g)0,6
Bjelančevine (g)13
Sol (g)2,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.