Gavrilović hrenovke u slanoj vodi 570 g

Gavrilović Hrenovke U Slanoj Vodi 570 G

4,79 €/kom

Cijena za j.m.: 15,97 €/kg

Zadržavaju sočnost i mekoću. Osam sočnih svinjskih hrenovki pakira se u hermetički zatvorene limenke napunjene slanom vodom. Takvo pakiranje hrenovki jedinstveno je na hrvatskome tržištu.


Opis proizvoda

ProizvođačGavrilović d.o.o., Gavrilovićev trg 1, 44250 Petrinja, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandGavrilović
Neto količina300 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)978/236
Masti (g)20
od kojih zasićene masne kiseline (g)8
Ugljikohidrati (g)1
od kojih šećeri (g)0,8
Bjelančevine (g)13
Sol (g)2

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.