Ideal univerzalna pasta za čišćenje 500 ml

Ideal Univerzalna Pasta Za Čišćenje 500 Ml

2,25 €/kom

Cijena za j.m.: 4,50 €/l
Ideal pasta s abrazivom, ugodnog svježeg mirisa zelene jabuke, primjenjuje se u industriji i kućanstvu za brzo i učinkovito čišćenje. Odmašćuje i uklanja nečistoće od strojnih ulja, bitumena, nafte i drugih naftnih derivata. Uspješno se primjenjuje i u domaćinstvu za čišćenje sanitarija, keramičkih, kromiranih i emajliranih površina. Ne oštećuje tretiranu površinu i daje joj blistavu čistoću i sjaj. Idealna je i za čišćenje jako zaprljanih ruku.

Opis proizvoda

ProizvođačMeteor d.o.o., P. Preradovića 235, 31400 Đakovo, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do 25 °C. Držati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuUpute za doziranje i primjenu: Na zaprljane ruke utrljati Ideal pastu, te isprati vodom. Za čišćenje tvrdih površina ideal pastu nanijeti na površinu i lagano istrljati mokrom krpom te isprati vodom.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.