Tommy - Dućan na dlanu!

Illertaler Ementaler sir 1 kg
%

Illertaler Ementaler Sir 1 Kg

14,59 €/kg

Cijena za j.m.: 14,59 €/kg

Akcija traje do 17.04.2024.

NC 30 dana: 17,29 €/kg

Proizveden od kravljeg mlijeka prema tradicionalnom Allgaeu načinu, bez umjetnih dodataka. Vidljivi dokazi su karakteristične rupe. Izvorni sir Illertaler je dobiven iz najboljeg kravljeg mlijeka s Bavarskog planinskog gorja.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +2 °C do +8 °C.
BrandIllertaler
Neto količina3.004 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.551/373
Masti (g)26
od kojih zasićene masne kiseline (g)19
Ugljikohidrati (g)<0,1
od kojih šećeri (g)<0,1
Bjelančevine (g)28
Sol (g)1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.