Tommy - Dućan na dlanu!

Spectar Indijski orah 150 g

Spectar Indijski Orah 150 G

2,52 €/kom

Cijena za j.m.: 16,80 €/kg

Indijski oraščić se koristi ne samo kao zakuska, nego i u salatama, slatkišima, namazima i jelima od povrća.
Indijski oraščić sadrži puno manje masnoće, nego ostali orašasti plodovi (zbog čega je posebno pogodan kao dio dijete za mršavljenje).


Opis proizvoda

ProizvođačSPECTAR TRADE d.o.o., Matoševa 29, 21210 Solin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaVijetnam
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandSpectar

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.