Tommy - Dućan na dlanu!

Indomie Noodles Inst. Juha, 400 g

Indomie Noodles Inst. Juha, 400 G

2,65 €/kom

Cijena za j.m.: 6,63 €/kg

Dehidrirano polugotovo jelo sa rezancima – okusa specijalne piletine (malo začinjenija od Indomie juhe sa okusa piletine). Brzo i lako za kuhanje.


Opis proizvoda

ProizvođačIndoAdriatic Industry d.o.o., Indrustrijska zona Severoistok,ul. Industrijska 3, Inđija, 22320 Inđija, Srbija
Zemlja/mjesto podrijetlaSrbija
Upute za upotrebu/pripremuSkuhati u 350ml vode, umješati dodatke, procijediti vodu iz tjestenine, pomješati noodle i dodatke nakon čega je spremno za serviranje.
BrandIndomie

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.986/475
Masti (g)21
od kojih zasićene masne kiseline (g)9
Ugljikohidrati (g)62
od kojih šećeri (g)8
Bjelančevine (g)9
Sol (g)2,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.