Tommy - Dućan na dlanu!

Vileda Glitzi Power inox spužva 2 kom

Vileda Glitzi Power Inox Spužva 2 Kom

4,51 €/kom

Cijena za j.m.: 2,26 €/kom

Spužvica Glitzi Power Inox je odlična za čišćenje posuđa. Ima jedinstvenu površinu od vlakana od nehrđajućeg čelika. Posebna vlakna od nehrđajućeg čelika čine je čak pet puta jačom od žice. Vileda Glitzi Inox Power spužvica sadrži pjenasto središte zbog čega se lako i jednostavno ispire. Njena površina ne upija prljavštinu i zadržava oblik dok 3D struktura omogućava temeljito čišćenje.


Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaJužna Koreja
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe, isprobajte na neupadljivo mjestu.
BrandVileda
Neto količina2 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.