Tommy - Dućan na dlanu!

Logex inox žica za čišćenje 2 kom

Logex Inox Žica Za Čišćenje 2 Kom

1,79 €/kom

Cijena za j.m.: 0,90 €/kom

Dvije žice od nehrđajućeg čelika. Idealne za uklanjanje tvrdokornih nečistoća sa štednjaka, pećnica, roštilja, rešetaka, pribora za jelo, lonaca, tava i keramike.


Opis proizvoda

ProizvođačSISMA S.p.A., Piazza Vilfredo Pareto 9, 46100 Mantova, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaKina. Zemlja uvoza: Italija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuNemojte koristiti na neljepljivim i osjetljivim površinama.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.