Tommy - Dućan na dlanu!

Gloria cappuccino vanilija 200 g

Gloria Cappuccino Vanilija 200 G

2,39 €/kom

Cijena za j.m.: 11,95 €/kg

Ugodan miris vanilije proširit će se vašim domom i najaviti uživanje u ovom ukusnom napitku.


Opis proizvoda

ProizvođačFranck d.d., Vodovodna 20, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuZa šalicu napitka uzeti 3-4 žličice cappuccina, preliti vrućom (ne kipućom) vodom i promiješati.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.865/444
Masti (g)14
od kojih zasićene masne kiseline (g)14
Ugljikohidrati (g)75
od kojih šećeri (g)56
Bjelančevine (g)5,9
Sol (g)0,7

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.