Tommy - Dućan na dlanu!

Indomie Goveđa instant juha 375 g

Indomie Goveđa Instant Juha 375 G

2,25 €/kom

Cijena za j.m.: 6,00 €/kg

Instant juha s tjesteninom, okusa govedina.


Opis proizvoda

ProizvođačIndoAdriatic Industry d.o.o., Obilazni put Sever BB, 22320 Indija, Srbija.
Zemlja/mjesto podrijetlaSrbija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremu1)Tjesteninu staviti u 300 ml ključale vode i kuhati 3 minute. 2) Dodati začinsku mješavinu i čilija po želji. Lagano pomiješati s kuhanom tjesteninom. 3) Spremno je za serviranje.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.860/442
Masti (g)15
od kojih zasićene masne kiseline (g)7
Ugljikohidrati (g)65
od kojih šećeri (g)6
Bjelančevine (g)10
Sol (g)3,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.