Nestlé Nesquik Kakao 400 g

Nestlé Nesquik Kakao 400 G

3,99 €/kom

Cijena za j.m.: 9,98 €/kg
Instant prah za pripremu napitka s kakaovim prahom smanjene masti s dodatkom vitamina i minerala.

Opis proizvoda

ProizvođačNestle Hungaria Kft., Szerencsi Gyara, 3900 Szerencs, Rakoczi u.122, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuDvije žličice (13,5 g) Nesquik praha promiješati u 200 ml djelomično obranog hladnog ili toplog mlijeka (1,6 % masti).

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.622/383
Masti (g)3,3
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,5
Ugljikohidrati (g)80
Sol (g)0,4
Vitamin D (μg)11
Tiamin (mg)0,731
Vitamin D PU (%)220

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.