Franck Instant kava 3u1 18 g

Franck Instant Kava 3u1 18 G

0,39 €/kom

Cijena za j.m.: 21,67 €/kg
Kad se sve dobro iskombinira i zapakira u praktičnu vrećicu, dobijete ono što je potrebno za pripremu vrhunskog napitka. Kava, šećer i malo mlijeka učiniti će vaš zasluženi predah ukusnim i kremastim. Od sada 3u1 dolazi s novom, poboljšanom recepturom za još veći užitak!

Opis proizvoda

ProizvođačFranck d.d., Vodovodna 20, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuSadržaj vrećice istresti u šalicu, preliti sa 150ml kipuće vode i promiješati.
BrandFranck

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.914/455
Masti (g)14,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)13
Ugljikohidrati (g)78
od kojih šećeri (g)61
Bjelančevine (g)3,4
Sol (g)1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.