Talianetta makaroni bolognese 160 g

Talianetta Makaroni Bolognese 160 G

2,29 €/kom

Cijena za j.m.: 14,31 €/kg

Makaroni bolognese - tjestenina u umaku od rajčice i mesa.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvajte na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuSadržaj vrećice usipajte u 550 ml tople vode i uz lagano miješanje pustite da zavri. Kuhajte na srednje jakoj vatri 8 minuta uz neprestano miješanje.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.569/371
Masti (g)5,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)3
Ugljikohidrati (g)64
od kojih šećeri (g)9,9
Bjelančevine (g)15
Sol (g)3,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.