Tommy - Dućan na dlanu!

Vindija Protein skyr šumsko voće 200 g

Vindija Protein Skyr Šumsko Voće 200 G

1,25 €/kom

Cijena za j.m.: 6,25 €/kg

Skyr je tradicionalni islandski fermentirani mliječni proizvod koji je znatnogušći i kremastiji od klasičnog jogurta te po strukturi i konzistenciji podsjeća na meki svježi sir. 'Z bregov Protein skyr šumsko voće je ukusan nemasni mliječni proizvod bogat bjelančevinama i proizvod visoke biološke vrijednosti.
Može se konzumirati kao obrok ili kao međuobrok u bilo koje doba dana, ili koristiti kao sastojak za pripremu zdravih i hranjivih obroka i jela.


Opis proizvoda

ProizvođačPrehrambena industrija Vindija d.d. Varaždin, Međimurska 6, 42 000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaObavezno čuvanje na hladnom od +4 °C do + 8 °C.
BrandVindija Protein

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)322/76
Masti (g)0,3
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,1
Ugljikohidrati (g)9,1
od kojih šećeri (g)8,5
Bjelančevine (g)9,1
Sol (g)0,11

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.