Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Jamnica Pro Sport Izotonično piće 0,75 L

Jamnica Pro Sport Izotonično Piće 0,75 L

1,46 €/kom

10,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 1,95 €/l(14,65 kn/l)
ProSport je izotonično sportsko piće s okusom voća i dodatkom vitamina i minerala namijenjeno profesionalnim sportašima, rekreativcima te svima koji su izloženi pojačanim tjelesnim naporima

Opis proizvoda

ProizvođačJamnica plus d.o.o., Getaldićeva 3, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na tamnom, suhom i hladnom mjestu.
BrandJamnica

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)92/22
Masti (g)<0,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)<0,02
Ugljikohidrati (g)4,9
od kojih šećeri (g)4,9
Bjelančevine (g)<0,1
Sol (g)0,05

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn