Jagermeister 1 L

Jagermeister 1 L

21,49 €/kom

Cijena za j.m.: 21,49 €/l

Biljni liker br. 1 u svijetu! Jedinstvenog karaktera, Jägermeister nastaje iz posebne i s ničim usporedive mješavine 56 prirodnih sastojaka. Najbolje ga je poslužiti ledeno hladnog (-18C).


Opis proizvoda

ProizvođačMast-Jägermeister SE, Jägermeisterstrasse 7-15, 38296 Wolfenbüttel, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Upute za upotrebu/pripremuNajbolji je čist i ledeno hladan. Budite odgovorni kada pijete.
BrandG3 Spirits

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.