Tommy - Dućan na dlanu!

Jana Vitamin Happy Aromatizirana voda Naranča 0,5 L
%

Jana Vitamin Happy Aromatizirana Voda Naranča 0,5 L

1,05 €/kom

Cijena za j.m.: 2,10 €/l

Akcija traje do 02.06.2024.

NC 30 dana: 1,15 €/kom

Vitamini C, biotin i B6 doprinose normalnom stvaranju energije te radu živčanog sustava i nužni su za stvaranje životno važnih molekula, poput serotonina koji daje osjećaj zadovoljstva, poznatog i po nazivu „hormon sreće“, za čiju sintezu je neophodan vitamin B6


Opis proizvoda

ProizvođačJamnica plus d.o.o., Getaldićeva 3, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom, tamnom i suhom mjestu.
BrandJana

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)67/16
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)3,8
Bjelančevine (g)0
Sol (g)<0,03
Kalcij (mg)<0,03
Kalcij PU (%)0,004

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.