Jar deterdžent za posuđe Sensitive Tea tree & Mint 450 ml

Jar Deterdžent Za Posuđe Sensitive Tea Tree & Mint 450 Ml

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 4,42 €/l
Nemilosrdan prema masnoći, a blag za ruke – to je tekući deterdžent Jar Sensitive Teatree&Mint. Ispunjava kuhinju profinjenim, blagim mirisom metvice i čajevca, dok njegova moćna sapunica s lakoćom uklanja sasušene ostatke hrane i masnoću s posuđa, a pritom je i dugotrajna pa jedna boca Jara zaista dugo traje. Slobodno spremite gumene rukavice, više vam ne trebaju jer Jar Sensitive pazi na vaše ruke.

Opis proizvoda

ProizvođačP&G DCE bvba/sprl-Belgium, Temselaan 100, B-1853 Strombeek Bever, Belgija
BrandJar
Neto količina450 mL
Sastojci/sastav5-15% Anionske Površinski Aktivne Tvari, <5% Neionske Površinski Aktivne Tvari, Benzisothiazolinone, Phenoxyethanol, Mirisi, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.