Tommy - Dućan na dlanu!

Jar Platinum kapsule, 65 kom

Jar Platinum Kapsule, 65 Kom

29,99 €/kom

Cijena za j.m.: 0,46 €/kom
Kapsule deterdženta za strojno pranje posuđa.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble Manufacturing GmbH, Hombeeksesteenweg 323. B-2800 Mechelen, Belgija
Zemlja/mjesto podrijetlaEU, Belgija
Upute za upotrebu/pripremuStavite kapsulu u odjeljak za deterdžent i odmah ga zatvorite. Pri korištenju ovih kapsula morate imati suhe ruke. Nemojte odmatati ili probijati vrećicu u kojoj se nalazi kapsula. Nakon svake uporabe zatvorite pakovanje s kapsulama. Za najbolje rezultate koristite ladicu za deretdžent. Ako kapsula ne stane u ladicu, stavite je na košaru za pribor za jelo i odaberite program bez pretpranja. Funkcija soli djelotvorna je u mekoj, srednjoj i tvrdoj vodi do 26°e(≥ 95% kućanstava). Vaša perilica suđa trebala bi raditi besprijekorno čak i ako se upali svijetlo indikatora tekućine za ispiranje ili soli. Za izuzetno tvrdu vodu iznad 26°e (≤ 5% kućanstava) molimo koristite sol. Srebrni pribor za jelo ne smije doći u doticaj sa suđem od nehrđajućeg čelika. Preporučujemo da antikno, ručno oslikano i osjetljivo porculansko i kristalno suđe ne perete u perilici, već ručno.
BrandJar

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.