Pik jeger vrbovečki 300 g
%

Pik Jeger Vrbovečki 300 G

2,39 €/kom

Cijena za j.m.: 7,97 €/kg

Akcija traje do 17.07.2024.

NC 30 dana: 2,99 €/kom

Mesna delicija, rustikalnog okusa - PIK Jeger Vrbovečki. Pripremljen je od pomno biranog svinjskog i goveđeg mesa i odlično je sljubljen sa specifičnim začinima. Upravo zato, PIK Jeger Vrbovečki oduševit će sve gurmane, a može se kombinirati u različitim prigodama. PIK Jeger Vrbovečki poput ostalih mesnih prerađevina pod brendom PIK ne sadrži gluten, soju, pojačivače okusa ni umjetna bojila.


Opis proizvoda

ProizvođačPIK Vrbovec Plus d.o.o., Zagrebačka 148, 10340 Vrbovec, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska. Zemlja podrijetla svinjskog i goveđeg mesa: EU.
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do +4°C.
Upute za upotrebu/pripremuOvitak nije jestiv.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.160/280
Masti (g)24
od kojih zasićene masne kiseline (g)9,4
Ugljikohidrati (g)1
od kojih šećeri (g)1
Bjelančevine (g)15
Sol (g)2,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.