Tommy - Dućan na dlanu!

Jim Beam i Cola 0,33 L

Jim Beam I Cola 0,33 L

2,75 €/kom

Cijena za j.m.: 8,33 €/l
Popularni američki burbon Jim Beam White sada se može uživati ​​i miješati izravno s kolom. Idealan pratitelj za ljetne roštilje, vikendice i vrtne zabave. Najboljeg je okusa kad je rashlađen.

Opis proizvoda

ProizvođačJames B.Beam Distiling Co. Beam Clermont Frankfort Kentucky 40110, Sjedinjene Američke Države
Zemlja/mjesto podrijetlaSjedinjene Američke Države
BrandJim Beam
Neto količina330 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.