Vindija 'z bregov jogurt 2,8% m.m 1 kg

Vindija 'z Bregov Jogurt 2,8% M.m 1 Kg

2,15 €/kom

Cijena za j.m.: 2,15 €/kg
Namirnica poznata u ljudskoj prehrani od prije četiri tisuće godina i danas se ponosi autentičnim „natur“ okusom koji vole sve skupine potrošača. Prirodni okusi Vindijinih jogurta spoj su tradicionalne recepture, moderne tehnologije i prepoznatljive kvalitete. Osvježujući i zdravi, ukusni jogurti s 2,8% m.m. u tekućem izdanju užitak su i zadovoljstvo u svako doba dana

Opis proizvoda

ProizvođačPrehrambena industrija Vindija d.d. Varaždin, Međimurska 6, 42 000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaUpotrijebiti do datuma otisnutog na zatvaraču, uz obvezno čuvanje na hladnom od +4 °C do +8 °C.
BrandVindija 'z bregov

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)263/62
Masti (g)2,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,8
Ugljikohidrati (g)5,1
od kojih šećeri (g)5,1
Bjelančevine (g)4,3
Sol (g)0,05

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.