Tommy - Dućan na dlanu!

Dukat jogurt čvrsti 3,2% m.m. 800 g

Dukat Jogurt Čvrsti 3,2% M.m. 800 G

2,05 €/kom

Cijena za j.m.: 2,56 €/kg

Čvrsti jogurt s 3,2 % mliječne masti prirodno hranjiv, opskrbljuje organizam prijeko potrebnim kalcijem, bjelančevinama i jogurtnim kulturama što ga čini savršenom dopunom zdravoj prehrani i omiljenim izborom svih generacija.


Opis proizvoda

ProizvođačDUKAT d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +4°C do +8°C.
BrandDukat

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)252/60
Masti (g)3,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)2,4
Ugljikohidrati (g)3,6
od kojih šećeri (g)3,6
Bjelančevine (g)3,4
Sol (g)0,12

Slični proizvodi


Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.