Tommy - Dućan na dlanu!

Dukat Sensia jogurt natur 1 kg

Dukat Sensia Jogurt Natur 1 Kg

2,52 €/kom

Cijena za j.m.: 2,52 €/kg

SenSia – doprinosi normalnoj funkciji probave. Dukat SenSia ukusan je funkcionalni fermentirani mliječni napitak koji doprinosi normalnoj funkciji probave. Obogaćena je mljekarskom kulturom Bifidus naturalis, vlaknima inulina, a sadrži kalcij koji je važan za normalnu funkciju probavnih enzima.
Redovna konzumacija Dukat SenSije uspostavlja vašu dnevnu ravnotežu i doprinosi normalnoj funkciji probave. Ljubitelji SenSije mogu birati između voćnih i natur okusa SenSije u novim ekološki prihvatljivim kartonskim bočicama te proizvoda iz linije SenSia Snack, praktičnih, hranjivih obroka u čašici sa žličicom u nadpoklopcu za konzumaciju izvan kuće.


Opis proizvoda

ProizvođačDUKAT d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +4 °C do +8 °C. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku u uspravnom položaju i poželjno konzumirati u roku od 2 dana.
BrandDukat Sensia

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)238/57
Masti (g)2,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,8
Ugljikohidrati (g)3,9
od kojih šećeri (g)3,9
Bjelančevine (g)3,5
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.