Podravka Proljetna instant juha 50 g

Podravka Proljetna Instant Juha 50 G

0,99 €/kom

Cijena za j.m.: 19,80 €/kg
Podravka Proljetna juha ispunit će tanjure okusima proljeća. Mrkva, celer, luk, paprika, poriluk i cvjetača ugodno će iznenaditi bogatstvom okusa. Uživajte u Proljetnoj juhi bez pojačivača okusa

Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuSadržaj vrećice uspiajte u 1-1,1l kipuće vode i promiješajte.Kuhajte na laganoj vatri 10 minuta povremeno promiješajte.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.424/339
Masti (g)9,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)6
Ugljikohidrati (g)50
od kojih šećeri (g)12
Bjelančevine (g)93
Sol (g)18,6

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.