Podravka Juha goveđa sa zvjezdicama 52 g

Podravka Juha Goveđa Sa Zvjezdicama 52 G

0,89 €/kom

Cijena za j.m.: 17,12 €/kg

Krepka juha mesnog okusa koji je zaokružen raznolikim povrćem. Juha sadrži pastrnjak, mrkvu, luk, rajčicu i crvenu papriku koja uz pomno birane začine juhi daje punoću okusa. Svježi izgled juhi daje tjestenina u obliku zvjezdica koja je proizvedena od jaja i kvalitetne durum pšenice.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvajte na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuSadržaj vrećice usipajte u 1 L kipuće vode i promiješajte. Kuhajte na laganoj vatri 8 minuta u polupokrivenoj posudi i povremeno promiješajte.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.395/333
Masti (g)6
od kojih zasićene masne kiseline (g)3,5
Ugljikohidrati (g)58
od kojih šećeri (g)8,4
Bjelančevine (g)11
Sol (g)17

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.