Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Bistra kokošja juha s rezancima 52 g

Podravka Bistra Kokošja Juha S Rezancima 52 G

0,89 €/kom

Cijena za j.m.: 17,12 €/kg
Bistra, krepka, kokošja juha.
Obogaćena je posebnom tjesteninom s jajima, nešto širim rezancima od durum pšenice koji sjajno nadopunjuju karakterističan kokošji okus. Specifična je i izgledom: uz vidljivo bogatstvo sušenog povrća i profinjenu nježno žutu boju.

Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvajte na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuSadržaj vrećice usipajte u 1 litru kipuće vode i promiješajte. Kuhajte na laganoj vatri 10 minuta u polupokrivenoj posudi i povremeno promiješajte. Za 4 tanjura juhe.
BrandPodravka

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)67/16
Masti (g)<0,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,2
Ugljikohidrati (g)2,6
od kojih šećeri (g)<0,5
Bjelančevine (g)0,5
Sol (g)0,92

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.