Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Juha kokošja 60 g

Podravka Juha Kokošja 60 G

1,39 €/kom

Cijena za j.m.: 23,17 €/kg
Obogaćena je posebnom tjesteninom s jajima, nešto širim rezancima od durum pšenice koji sjajno nadopunjuju karakterističan kokošji okus. Specifična je i izgledom: uz vidljivo bogatstvo sušenog povrća i profinjenu nježno žutu boju uživajte svim čulima!

Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuSadržaj vrećice usipajte u 1 L kipuće vode i promiješajte. Kuhajte na laganoj vatri 8 minuta i povremeno promiješajte.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.399/331
Masti (g)4,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)2,4
Ugljikohidrati (g)58
od kojih šećeri (g)91
Bjelančevine (g)13
Sol (g)14

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.