Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka juha goveđa 65 g

Podravka Juha Goveđa 65 G

0,99 €/kom

Cijena za j.m.: 15,23 €/kg
Bistra goveđa juha domaćeg okusa rado je viđen gost obiteljskih ručkova još od daleke 1958. godine.

Mnogo je lijepih obiteljskih trenutaka provedeno uz njen topli, krepki okus te primamljujući miris. Delikatna kratka tjestenina po kojoj je jedinstvena, postala je (i ostala) ključan detalj uspješne pripreme svih goveđih juha.

Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvajte na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremusadržaj vrećice uspite u 1 litru kipuće vode. Kuhajte na laganoj vatri 5 minuta i povremeno promiješajte.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)95/23
Masti (g)0,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,4
Ugljikohidrati (g)3,4
od kojih šećeri (g)0,3
Bjelančevine (g)0,8
Sol (g)1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.