Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Bečka juha, 62 g
%

Podravka Bečka Juha, 62 G

1,09 €/kom

Cijena za j.m.: 17,58 €/kg

Akcija traje do 22.05.2024.

NC 30 dana: 1,39 €/kom

Potakni tople emocije doma profinjenom i prepoznatljivom Bečkom juhom.

Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., A.Starčevića 32, 48 000 Koprivnica, Hrvatska.
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvajte na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuSadržaj vrećice usipajte u 1 litru kipuće vode i promiješajte. Kuhajte na laganoj vatri 10 minuta u polupokrivenoj posudi i povremeno promiješajte.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)94/22
Masti (g)0,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,4
Ugljikohidrati (g)3,3
od kojih šećeri (g)0,9
Bjelančevine (g)0,8
Sol (g)0,96

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.